Connect with us

Hír

Shanahan nem viheti az asszisztenseit, Kelly jöhet a helyére

 

Kyle Shanahan fogja átvenni a 49ers főedzői székét rögtön a Super Bowl után. Így hát felszabadul egy nagyon ígéretes támadókoordinátori állás, amire az egyik top jelölt Chip Kelly lehet. Shanahan viszont a legfrissebb hírek szerint nem vihetné magával az asszisztens edzőket.

 

49ers Falcons Football

 

A csapatoknak jogukban áll blokkolni bármelyik edzőjüket távozását, ha azt nem főedzőnek akarják kinevezni. Ez azt jelenti, hogy az assistant head coach/wide receivers edző Raheem Morris, a running backs edző Bobby Turner és a támadófaledző Chris Morgan biztos, hogy nem megy San Franciscóba, legalábbis a Falconshoz közeli források szerint. Arra már van esély, hogy az offensive assistants Mike McDaniel és Mike Lafleur menjenek Shanahan után, ahogy talán arra is, hogy a QB edző Matt Lafleurt is elengedjék, bár Matt Ryan miatt nem biztos, hogy ez jó lenne.

 

Ami Kellyt illeti, az a helyzet, hogy bár az olyan top kandidátusok, mint Mike McCoys (Broncos), Greg Roman (Ravens) már elkeltek, de a Falcons zseniálisan vezetett 5-7-10 perces drive-okat is, értelmetlen lenne ezt átalakítani. Persze lehet, hogy Kelly értelmesen rakná az össze a rendszert, és több forrás szerint is favoritnak számít, de ne legyünk meglepődve, ha házon belül történik majd a pótlás.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!