Connect with us

Hír

Meneszti running back edzőjét a Seahawks

 

Sherman Smith játékosként és pozíciós edzőként is szolgálta a Seahawks együttesét, a franchise 1976-os megalakulásának évében draftolták. 7 évnyi edzősködés után a 62 éves korábbi running backtől, későbbi running back edzőtől megvált a Seahawks, aki könnyen lehet, hogy visszavonul az edzősködéstől.

 

sheman_smith

 

A Falcons elleni Divisional vereség után beszélt a stáb néhány tagjával, hogy a visszavonuláson gondolkodik, január 17-én nem hivatalosan, a napokban pedig hivatalosan is megköszönték szolgálatait.

 

„Pete egy meetinget szervezett a Falcons elleni meccs után néhány nappal, ahol elmondta, hogy lehet eljött az ideje néhány változásnak az öltözőben. Nagyon meglepett, főleg hogy a mondandója rám is célzott, pedig még nem döntöttem el, hogy visszavonulok, vagy bevállalok még egy évet. De ha ő így gondolja, akkor nincs mit tenni, távozom.” – nyilatkozta egy seattle-i műsorban.

 

Smith sosem rejtette véka alá a véleményét, ha kellett, bárkinek megmondta a tutit. Többek között arra is kitért, hogy a csapat nem volt elég éhes 2016-ban, ezért is jöhetett létre az a kiütéses vereség a rájátszásban. Smith kezei alatt formálódott ligaelit csapattá a Seahawks a futójátékok terén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!