Connect with us

Hír

49ers-Redskins-Cowboys csere Romóért és Cousinsért

 

Egy nagyon érdekes pletyka kezdett el terjedni NFL-es körökben. E szerint a Redskins, a 49ers és a Cowboys egy hármas cserén gondolkodnak: Romo menne a Redskinsbe, Cousins a 49ersbe, a Cowboys pedig vélhetően draft cetliket kapna. Persze elég nehéz elképzelni, hogy Jerry Jones Washingtonba engedi Romót, de nem ez lenne az első ilyen hármas csere.

 

ns_22mooreinsider10gm.JPG

 

2006-ban az Atlanta Falcons szerette volna megszerezni a New York Jetstől John Abrahamet, de nem volt szívük a saját 1/15-ös pickjüket odaadni a passzsiettetőért. Ezért megkeresték a Broncost és a következőket ajánlották: a Denver 1/29-es és 3. körös, valamint a 2007-es évi 4. körös cetliéjért cserébe hajlandóak odaadni a saját 1/15-ös választási jogukat. A Broncos ráállt az üzletre, a Falcons megkapta a Denver 1/29-esét (amit rögtön el is küldött New Yorkba John Abrahamért), valamint egy az évi harmadik (3/93) és egy jövő évi negyedik kört, a Broncos pedig feljött az első kör 15. helyére (később a Broncos ezt a picket elcserélte, hogy fel menjen Jay Cutlerért).

 

Elég nehéz elképzelni, miben állapodnának meg a felek most. Az el tudom képzelni, hogy a 49ers például adja a saját 1/2-esét, egy harmadik kört Kirk Cousinsért + a Redskins első köröséért (1/17), akik harmadik kört egyből továbbítják Tony Romoért. Így a 49ers kapna egy irányítót, akinek egyből fizethet évi 24 milliót, valamint egy 1/17-et, amiből tovább erősíthet. A Redskins megszerezné Tony Romót, illetve 1/2-re eldöntheti, hogy behúz-e valami elit prospectet vagy top irányítót. A Cowboys pedig nyert egy extra magas picket.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!