Connect with us

Hír

Gruden nem felejtette el, hogy Phillips megverte

Wade Phillips a liga egyik, ha nem a legjobb védőkoordinátora. Mielőtt összerakta a történelem egyik legjobb védelmét Denverben, a Redskinsnél is bepróbálkozott. Ott volt ugyanis a fia, mint a csapat TE edzője és szívesen dolgozott volna együtt vele. Azonban Jay Gruden nem felejtett:

 

Együtt akartam a fiammal dolgozni, de az interjúm Jay-jel nagyon különös volt, alsó hangon. Amikor ő volt a Bengals támadókoordinátora és pedig a Texansnál dolgoztam, akkor kétszer is találkoztunk a playoffban 2011-ben és 2012-ben. Mindkét alkalommal legyőztük őket, egyszer 31-10re, egyszer pedig 19-13-ra. Úgy éreztem, hogy tisztában van a képességeimmel és lenyűgöztem azzal, hogy a Texans védőkoordinátoraként háromszor is legyőztük a Bengalst. Azonban Jay nem tisztelte annyira a munkámat, mint amennyire gondoltam, hogy fogja, így végül Joe Barryt, az egyik barátját nevezte ki helyettem.”

 

 

Phillips elmondása szerint az interjú során rengeteg felvételt néztek meg a Bengals-Texans meccsekről, és leginkább erről szólt az interjú, nem pedig a filozófiáról, technikáról, koncepcióról vagy az eredményeiről. Végül persze Grudenen kívül aligha bánhatja bárki is a döntést, hisz Phillips bajnok lett a Broncos-zal, majd pedig állást kapott a Ramsnél.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!