Connect with us

Hír

Lassan érkezik Stafford és Carr új szerződése

Nem  Kirk Cousins az egyetlen irányító, akinek szerződést kell adni. Igaz, vele ellentétben a Matt Stafford és Derek Carr sokkal inkább a franchise arcai, ráadásul mindketten egy nagyon erős, rájátszást érő szezon után vannak (még ha sérüléseik miatt nem is tudták kihozni a csapatból a maximumot). Mindkettőjüknek jövőre jár le a szerződése, így jó eséllyel már most hosszabbítani fog velük a Lions és a Raiders.

 

 

A Lions GM Bob Quinn már el is ismerte, hogy megkezdődtek a tárgyalások, még ha azok egyelőre csak korai stádiumban is vannak. Persze van lehetőség a franchise tag használatára is, de a Stafford esetében 27 millió dollárt jelentene és mindkét fél érdeke a hosszútávú szerződés. Carr esetében ilyen probléma például nincs, ugyanis ő még újonc szerződését tölti, nála a franchise tag csak az alap 20-21 millió lenne, ami jóval kevesebb, mint a potenciális fizetése. Vele kapcsolatban a draft utánra ígérték az új kontraktust, tehát lassan az is érkezni fog.

 

Jelenleg Andrew Luck keresi a legtöbbet irányítóként 24,5 millió dollárral. Ne legyünk meglepve, ha a növekvő fizetési sapkának hála akár két 25 milliós irányítója is lesz a ligának. Bár Carr soha nem mondta, hogy ennyit akar keresni, Stafford pedig külön cáfolta, hogy a bűvös 25-ös lenne a célja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!