Connect with us

Hír

Malcolm Butler Saints játékos akart lenni

Az FA piac egyik legnagyobb kérdése az volt, hogy mi lesz Malcolm Butler sorsa. A Patriots cornere ugyanis esélyes volt, hogy egy csereügylet keretein belül távozik, de erre nem került sor – eddig. A játékos már aláírta az RFA tenderét, vagyis élő szerződéssel rendelkezik 2017-re, amivel ezáltal cserélhető is, de egyelőre erről szó nincs mostanság, és már a Patriots edzésein is részt vesz. Mike Giardi szerint Butler nagyon szeretett volna lelépni és a Saints játékosa lenni, most azonban nincs más választása, mint a Patriotsnál dolgozni tovább.

 

 

„Szerette volna, ha elcserélik a Saintshez, és sajnálja a becsődölt üzletet, hogy nem tudott a Saints és a Patriots megegyezni a cseréről. Elmondása szerint azonban így is boldog, hogy újra a csapattársaival lehet az edzéseken, bár mind tudjuk, hogy más választása nagyon nincs.” – mondta Giardi.

 

Butler már meg is jelent a Patriots önkéntes edzésein, ahová nem kötelező a részvétel, ezzel is bizonyítva, hogy nem duzzog vagy holdouttol a döntés miatt. A Saintsnél állítólag már meglebegtették előtte, hogy mekkora összegű szerződést akarnak vele megkötni, és Butler is már két éve hangoztatja folyamatosan, hogy őt bizony meg kell fizetni. Erre úgy tűnik még egy évet várnia kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!