Connect with us

Hír

Malik Jackson háziállatok örökbefogadási költségével jótékonykodott

Az offseason sok játékos esetében a jótékonykodás jegyében zajlik. Számtalan játékosról megannyi különböző cikk és sztori kerül napvilágra az adakozásáról, és szerencsére megannyi módon tudják segíteni a rászorulókat az NFL sztárjai. Malik Jackson például segített a jacksonville-i embereknek új háziállatot találni, és ő állta a cechet.

 

 

Jacksonról a csapattársai és ismerősei tudják, hogy imádja a háziállatokat, élükön a kutyákkal és macskákkal, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több állatnak legyen szerető gazdája. Amellett, hogy lelkesen támogatja a jacksonville-i menhelyeket. Egy állatok adoptációjával foglalkozó szervezettel és a saját jótékonysági oldalával karöltve 181 kis állatkának talált új gazdát a múlt hétvégén, és minden adoptációs költséget ő állt. A szervezet elnöke nem győzött hálálkodni Jacksonnak a nemes gesztusért.

 

„Amikor vasárnap megérkezett, mindenki nagyon izgatott volt amikor meglátta. És látszott rajta, hogy ő is élvezi! Minden örökbefogadó családdal személyesen beszélt, minden kérdésre válaszolt, és segített az állatoknak újra szerető otthont találni. El sem tudom mondani, mennyire hálásak vagyunk neki ezért a tettéért! 181 család lett gazdagabb egy kis kedvenccel, és minden költséget ő állt, csodálatos ember, akire mindig számíthatunk, ha az állatokról van szó!”

 

 

A végén viccesen megjegyezte, hogy attól félt, hogy a saját, nagyjából 10 kedvencét ő maga viszi el a családok orra elől, annyira megszerette őket, de természetesen odaadta őket az új gazdáiknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!