Connect with us

Hír

Miller olyat tett, amit Broncos játékos még soha

A Denver Broncos 18 éve tart minden évben egy ünnepséget a franchise alkalmazottjai számára. Ez az esemény kifejezetten az alkalmazottaknak és nem a játékosoknak szól, így valamilyen szinten érthető, hogy az eddig eltelt 18 évben egyszer sem jelent meg senki közülük, hogy részese legyen a ceremóniának. Eddig.

 

 

A csütörtöki rendezvényen ugyanis teljesen váratlanul megjelent a napi edzést követően Von Miller és megkérdezte, csatlakozhat-e. Kiállt a pódiumra, majd egyszerre köszönte meg mindegyik alkalmazottnak (200+ fő) az egész éves munkáját. A csapat igazgatóitól elkezdve, a stadionban és az edzőközpontban dolgozókon keresztül a szertárosokig, ugyanolyan mértékben hálás mindenkinek.

„Ha nem lennétek, mi sem tudnánk azt csinálni, amit csinálunk.” – mondta Miller, majd egyesével kezet fogott azokkal, akik különdíjban részesültek, mert 10, 20 vagy 40 éve állnak a Broncos alkalmazásában és segédkezett a tombolanyeremények kisorsolásában is.

Millertől megszokhattuk az ilyen nagyszerű gesztusokat. Tavaly például Demaryius Thomasszal együtt fizettek ki a teljes Broncos football stábjának egy két éjszakás luxushétvégét egy coloradói szállodában és az AFC West csoport minden játékosának, beleértve a gyakorlócsapatban levőket is egy üveg különleges bort ajándékozott a „Köszönöm, hogy segítesz jobbá tenni a játékunkat.” szöveg kíséretében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!