Connect with us

Hír

BREAKING: A Rams elcserélte az 1/2-es Greg Robinsont a Lionsszal!

Mint írtuk, nemrég műteni kellett a Lions tavaly remekül bemutatkozó left tackle-jét, Taylor Deckert. A fiatal falember 4-6 hónapos kihagyásra számíthat, így mindenképp kellett a csapatnak pótlás Matt Stafford baloldalára. Erre gyúrtak rá most, két korai, de eddig bust pick-kel.

 

 

A Lions először egy 2018-as 6. körös pickért cserébe megszerezte a 2014-es draft 1/2-esét, Greg Robinsont, aki eddig akkora bust, mint a ház, jól mutatja az a 6. kör. Ezzel ráadásul a Lionsnek be kell nyelnie a falember 3,2 millió dolláros fizetését is, amiért azért már lehetett volna venni egy korrektebb veteránt, szóval valamit nagyon láthatnak a még mindig csak 24 éves Robinsonban. Akinek amúgy az 5. éves opciója sincs lehívva, de amúgy sem tervez vele vélhetően hosszú távon a csapat.

 

Továbbá a Lions leigazolta a 2014-es draft 2. körében kiválasztott Cyrus Kouandjiót, akit idén télen vágott ki a Bills. Greg Robinson 46 meccsen játszott, 42-szer volt kezdő három év alatt, tavaly a 71. legjobb volt a tackle-ök között a PFF szerint.  Kouandjio három év alatt csak 25-ször játszott, tavaly 12-szer, ebből ötször kezdő volt, viszont ő már vállalhatóbb volt. Ha tippelni kellene, akkor ő lehet a befutó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!