Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence: A Cowboys védőfal alul van értékelve

A Cowboys 2011 óta nem volt a legjobb 10 csapat között a sackeket tekintve és 2013 óta nem szerzett senki tőlük 10+ sacket egy évben, akkor a defensive tackle Jason Hatcher 11-szer zsákolta be az ellenfél irányítóit. Ennek ellenére DeMarcus Lawrence, a csapat védőfalembere szerint alul van értékelve a Cowboys DL.

 

 

Egész biztos vagyok benne, hogy tavaly ötödikek voltunk az NFL-ben sackeket tekintve. Igazam van? Úgyhogy nem érzem a nyomást rajtunk. Egyre jobbnak kell lennünk egy egységként, mert mindenki lenézi a védőfalat, mintha nem végeztük volna a dolgunk tavaly. Igen, kikaptunk a rájátszásban, de mi végeztük a dolgunk. Szerintem nem ismernek el minket annyira, mint kéne.

 

Valójában a Cowboys 13. volt sackekben tavaly, Benson Mayowának volt a legtöbbje hattal. Lawrence mindössze egy sacket szerzett kilenc meccsen, pedig 2015-ben elég jó éve volt 8 zsákolással. A dallasiaknál eltiltották Randy Gregoryt és David Irvinget is, így az első körös pickjüket egy pass rusherre, Taco Charltonra áldozták.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!