Connect with us

Hír

Hány passza legyen Bortlesnek egy meccsen? Nulla.

Blake Bortles 1706 passzt eresztett el az NFL-ben, mióta 2014-ben a harmadik választási joggal draftolta a Jaguars. Ez a negyedik legtöbb egy irányító első három évében az NFL történetében (Luck, Bledsoe, Carr). Ez meccsenként 37,1 passzkísérlet, ami szintén negyedik az örökranglistán (Bledsoe, Stafford, Luck).

 

Úgyhogy mit akar Doug Marrone, Tom Coughlin és a Jaguars? Hogy Bortles kevesebbet passzoljon. Nyilvánvalóan ezért draftolták a negyedik választás joggal Leonard Fournette-et is. Mikor Marrone-t megkérdezték, hogy mi az az ideális szám, ahány passz kísérlete lenne Bortlesnek egy meccsen, ezt válaszolta:

 

Nulla. Nem viccelek, szeretném annyiszor futtatni a labdát, ahányszor csak lehetséges. Vissza szeretnék menni a régi stílushoz, szeretném megváltoztatni a focit. 

 

 

Az, hogy Bortles olyan sokat passzol, mint eddig, nyilván nem jó megoldás, hiszen a Jaguars 11-34-es mérleget tud felmutatni az ő irányításával és Bortles 2014 óta vezeti a turnover-ranglistát is (63). Még egy érdekes statisztika, hogy pontosan annyi picksixe van, ahány győzelme. Marrone-ék ezen is szeretnének változtatni.

 

Ha továbbra is eladod a labdákat, nem leszel az irányítónk. Ilyen egyszerű. Minden máson dolgozhatunk, de ez nem képezi alku tárgyát.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!