Connect with us

Hír

A Panthers ex-GM-e kapta meg ideiglenesen a karmesteri pálcát

Dave Gettleman szerződésének felbontása váratlanul érte az NFL világát, noha korábbi játékosai nem szomorkodtak a döntés miatt. De nem sokáig maradt betöltetlen a poszt, még ha csak ideiglenesen is, de találtak utódot: Marty Hurney lesz az interim GM Charlotte-ban, aki immáron harmadjára vállalja el ezt a szerepkört a franchise történelmében.

 

 

Hurley először 1998 és ’99 között volt Jack Bushofkyval a GM, majd később 2002 és 2012 között töltötte be immáron egyedül ezt a szerepet, ahol pont az a Gettleman váltotta, akinek a helyét most ő vette át. Hurley elmondta, hogy nem fogják az érzelmei befolyásolni a döntésekben, amiket hamarosan meg kell hoznia,gondolva Greg Olsen holdout fenyegetésére, vagy Thomas Davis esetleges hosszabbítására, ami Gettlemannél állítólag prioritás volt.

 

Sose szakítottam meg a kapcsolatomat a franchise-zal, hiába váltak el többször is útjaink, így boldogan segítek nekik a nehéz időkben. Nem szóltam bele a dolgokban, de nekem kicsit más a szempontrendszerem, illetve nem feltétlen értek egyet néhány dologban ami most a csapatnál megy. Úgy érzem nagyon sokat fejlődtem és tanultam azóta, hogy nem dolgozom a csapatnál, emiatt sok területen tudok segíteni a csapatnak.

 

Hurney hivatalosan szerda óta a csapat hivatalos GM-e, első dolga pedig az lesz, hogy alaposan elbeszélget Ron Riverával, és hogy milyen tervei vannak a csapattal. Hurney korábban azért (is) került menesztésre 2012-ben, mert szinte lehetetlen helyzetbe hozta a salary capet, amit Gettleman sikeresen megoldott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!