Connect with us

Hír

A Patriots tette tönkre a Cardinals szezonját

Amikor tavaly az első játékhéten a New England Patriots és az Arizona Cardinals egymás ellen lépett pályára, sokan azt gondolták, hogy ez a párosítás megismétlődik majd februárban a Super Bowlon. Ahogyan azt várni lehetett egy az utolsó pillanatig kiélezett és szoros mérkőzést játszottak a felek, melyet a Patriots 23-21-re behúzott. Később eldőlt, hogy ennek a párharcnak biztosan nem látjuk a visszavágóját februárban, hiszen nem hogy döntőbe, de még rájátszásba sem jutott Bruce Arians csapata.

 

 

A Cardinals vezetőedzője szerint ez a vereség annyira fájó volt, hogy a gárda egész szezonjára rányomta a bélyegét, így sikerült egy ígéretes szezonból egy csalódásokkal telit összehozni.

A legfőbb oka, hogy kikaptunk az első Sunday Night Footballon, a kihagyott field goal. Rengeteget kivett belőlünk ez a meccs, és a következő szoros meccsünket is elbuktuk a Ramsszel szemben. Az egész szezonra jellemző volt, hogy képtelenek voltunk megnyerni a szoros meccseinket, amiket korábban sikerrel vettünk. Ez a legelső bukásra vezethető vissza.

A Cardinals nem hagyta annyiban a dolgot és az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy valahogy rájátszásba jusson, de a szezon végének azért sok tétje már nem volt. A 16. és 17. heti győzelmekkel azonban sikerült szépen lezárni az elvárásokat messze alulmúló szezont. Arians azt is elmondta, hogy a csapat tanult a hibáiból és a tavalyi kudarcok csak még jobban hajtják majd játékosait, amivel egyúttal sokkal jobb játékkal is fog előrukkolni a Cardinals már az első héttől kezdve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!