Connect with us

Hír

Gordon: Szeretnénk, ha Rivers és Gates bajnokként vonulhatna vissza

Múlik az idő, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyre nagyobb sztárok kezdenek karrierjük utolsó stádiumába lépni. A szerencsésebbeknek már összejött legalább egy bajnoki cím, azonban többen még az elsőre hajtanak. Ilyen a Chargers két legendája is, Philip Rivers és Antonio Gates, a csapattársaik pedig készek mindent beáldozni ezért a célért.

 

 

Tudjuk, hogy Philip és Antinio karrierjéből már nincs sok hátra, és nem élhetnek abban a szégyenben, hogy több évnyi kiváló teljesítmény bajnoki cím nélkül maradjon. Mindkettejüknek sokat jelentene ez, főleg hogy én már tavaly is azt hittem, hogy Antoniot elveszítjük, de szerencsére még erre a szezonra is marad a csapatnál. És ha már marad, akkor szeretném, ha gyűrűvel távozna el a ligából. James White nagyon jó barátom, és valahányszor nála vagyok, mindig meglátom a két bajnoki gyűrűjét. Ember, ilyen nekem is kell, és alighanem az egész csapat így van ezzel.

– mondta Melvin Gordon, a Chargers running backje.

 

Gatesnek tehát valószínűleg ez az utolsó szezonja 37 évesen, Riversben még több is lehet, de ami tény az tény: még egyikük sem bajnok, noha megannyi remek év áll mögöttük. Már csak egyedül azt sajnálhatják, hogy San Diegóba nem tudtak bajnoki címet vinni, hiszen ha sikerülne nyerni, azt már Los Angels-i csapatként történne meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!