Connect with us

Hír

Már csak Julius Peppers maradt aktív a top 20 sackkirály közül

Julius Peppers idén visszatért Green Bay-ből oda, ahol az egész kaland elkezdődött számára, a Carolina Panthershöz. Peppersről sokan nem gondolnák, hogy micsoda számokat tud felmutatni karrierje során, ahogy azt se hinnénk, hogy már csak ő az egyetlen aktív játékos a top 20 legtöbbet sackelő játékos közül.

 

 

Peppers jelenleg 143,5 sackkel bír karrierje során, amint az all-time rangsorban az előkelő 5. helyet foglalja el, és más aktív játékos rajta kívül nincs a 20 legjobb között. Egyelőre. DeMarcus Ware idei és Jared Allen tavalyi visszavonulásával két igen komoly sackmasina akasztotta szögre a sisakot, de egyelőre Robert Mathisnek és Dwight Freeney-nek sincs csapata, akik szintén benne vannak a top 20-ban. Peppersnek a dobogó szinte elérhetetlennek tűnik egy brutális szezon nélkül, de a negyedik hely csak 7 sacknyire van tőle, az pedig akár meglehet számára a 2017-es szezonban. Jelenleg Terrell Suggs a második legtöbb sacket szerző játékos az aktívak közül, ő az all-time 21. 114,5 zsákolással, és szintén 7-re van tőle a top 20 utolsó tagja, Clyde Simmons.

 

Peppers előtt Bruce Smith (200), Reggie White (198), Kevin Greene (160) és Chris Doleman (150,5) található a listán, akik egy valamiben közösek: mind a négy játékos 1985-ben kezdte el profi karrierjét, ebből ’85-ös pass rusher class 3 ilyen tehetséges passzsiettetőt adott a ligának (White a ’84-es supplemental drafton kerül az Eagleshöz), egészen brutális. Az ő sikereiket talán már lehetetlen lesz elérni a mai NFL-ben, tekintve, hogy statisztikailag egyre kevesebb sacket láthatunk a mai időkben mint 1985-ben például. Akkor átlagban 2,92 sacket láttak meccsenként a nézők, ma ez a szám már csak 2,18.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!