Connect with us

Hír

Trubisky nem akárkiktől kap tanácsot

Mitchell Trubisky gőzerővel készül NFL pályafutására, amit jelen állás szerint a Chicago Bearsnél tölthet. A tapasztalat hiányát ugyan csak játszott meccsek árán sikerülhet pótolnia, ám amíg erre nem kerül sor, addig körbekérdezett pár veteránt, hogy milyen tanácsokkal látnák el a fiatal irányító szárnypróbálgatásait. Három irányítótól is kapott javaslatokat már azelőtt, hogy profinak állt volna, név szerint Andrew Lucktól, Peyton Manningtől és Ben Roethlisbergertől.

 

 

Peyton Manninggel még a pre-draft készületeknél beszéltem, hogy érdemes jelentkeznem a draftra, vagy inkább maradjak még egy évet az egyetemen. Andrew Luckkal hasonló témakörben beszéltem, és mindketten remek tanácsokkal láttak el. Ám aki a legjobb ötleteket adta, az Ben Roethlisberger. Ugyanaz az ügynökünk, így többször is lehetőségem volt vele edzeni és beszélni, így több tanáccsal is ellátott. Azt mondta, mindig adjam önmagam a pályán, legyek magabiztos, bízzak a képességeimben, és így vezessem a támadásokat a pályán. Mert ha így teszek, akkor fényes jövő várhat rám a profik között. Elég nagy klisének tűnik, de rám nagy hatással volt, abszolút egyetértek minden szavával: ha nem vagyok magabiztos, nem bízok magamban, akkor eltipornak, és semmibe vesznek.

 

Egyelőre még Mike Glennoné a kezdő a nyári edzőtáborok előtt, és sokak szerint ezzel nincs is semmi baj. Trubiskynak jót tenne, ha nem egyből dobnák be a mély vízbe, hanem lenne ideje tanulni egy kicsit, illetve kivárnia még egy offseasont és draftot, ahol erősödhetne a Bears.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!