Connect with us

Hír

Pacman Jones egy meccses eltiltással kezdi az évet

Adam “Pacman” Jones kihagyja a Bengals hazai nyitómeccsét a Baltimore Ravens ellen, miután a liga eltiltotta egy januárban történt incidens miatt. Elnézve a tettét, még talán öülhet is, hogy ennyivel megúszta.

 

 

Jonest még januárban tartoztatták le miután egy cincinnati hotelnél eldurvult a vitája egy biztonságőrrel, és ráhívták a rendőröket miután megpróbálta kinyomni a szemét. Ő azonban nem nagyon akart lenyugodni, és a rendőrökre is rátámadt, majd miután bevitték az őrsre, még le is köpte az egyik ápolót. Jones nem győzött bocsánatot kérni tetteiért, a bíróságtól meg is kapta büntetését, két nap letöltendő börtönt, de ahogy arra számítani lehetett, a liga sem hagyta figyelmen kívül az esetét, és egy meccsre eltiltotta a veterán cornerbacket.

 

Jones még az első idei edzések során kiakadt az egyik riporterre, miután kérte a sajtósokat, hogy erről az esetről ne kérdezzék, szóval nem egyszerű vérmérsékletű játékos, ellenben nagyon jól játszik, a Bengalsnak az utóbbi években ennyi bőven elég ahhoz, hogy ne dobja ki a Joneshoz hasonlóan kezelhetetlen játékosokat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!