Connect with us

Hír

Weddle: Jefferson megkönnyíti a dolgom

A Baltimore Ravens két holtszezon alatt két kiváló safetyt igazolt a szabadügynök-piacról, tavaly Eric Weddle, idén pedig Tony Jefferson érkezett a secondary erősítésére. Weddle pedig nagyon örül új társának, aki nagyban megkönnyíti majd az ő dolgát is.

 

 

Mindenféle tiszteletlenség nélkül a korábbi csapattársaimnak, de jó dolog, hogy nem kell elmagyaráznom, miért teszek bizonyos dolgokat vagy mit hogyan csinálok coverage-ben. Ő az első naptól kezdve érezte, hogyan játszok és ő hogyan tud ehhez hozzátenni.

Mentálisan nagyon felszabadít. Nem kell minden egyes játék után elmondanom, miért csináltam ezt vagy azt, vagy a snap előtt, hogy most mit kell csinálni. Ő már tudja ezeket. Egyszerűen fényévekkel előrébb jár, mint akikkel eddig együtt játszottam. Imádtam mindenkit, akivel játszottam, de ő egy magasabb szinten van.

 

Korábban már Harbaugh mester is áradozott Jeffersonról, de az ötszörös All Pro csapattárs szava lehet még ennél is többet ér. A Ravens tavaly a kilencedik legkevesebb passzolt yardot engedte, idén pedig megerősítették a secondaryt, hiszen Jefferson mellett Brandon Carr és Marlon Humphrey is itt kötött ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!