Connect with us

Hír

A Bills megcáfolta, hogy elcserélné McCoyt

A Bills elmúlt hónapját tekintve egyáltalán nem volt meglepő a felröppenő pletyka, miszerint a csapat az egyik legnagyobb sztárjától, LeSean McCoytól is hajlandó lenne trade keretében megszabadulni. A csapat nagyszabászú építkezésbe kezdett, a legjobb cornerétől és a legjobb elkapójától is megszabadult. Most mégis cáfolták, hogy McCoy is távozhat a csapattól.

 

 

Sean McDermott a csapat edzője elég szűkszavúan cáfolta a történteket, szerinte a csapat nincs abban a pozícióban, hogy a kezdő running backjüktől is búcsút vegyenek, de maga az érintett már jobban kifejtette az állapotokat.

 

Nincsenek cseremegbeszélések. Beszéltem az edzőimmel, Seannel és Brandonnal is. Tisztelem őket nagyon, megvitattuk a pletykákat. Nem is nagyon törődünk ezekkel, mindenki azt gondol, amit akar. Az információs technológia fejlődésével mindenki meg akarja ragadni az alkalmat, hogy ő hozza le a legérdekesebb, legfrissebb híreket. Az egyedüli dolog amit kontrollálni tudok, az amit én teszek.

 

A Bills tehát akármekkora újjáépítésbe is kezdett, nem teljesen meggondolatlanul cselekszik. A system fit játékosait megtartja, márpedig McCoy tökéletesen illik a csapat futásorientált felfogásába. A támadófal szintén érintetlen maradt, egyedül a védelem mehet át elég nagy változásokon.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!