Connect with us

Hír

Hackenberg szörnyű volt első kezdő meccsén

Christian Hackenberg múlt héten egész biztató jeleket mutatott az előszezon első meccsének második félidejében a második-harmadik vonalbeli játékosok ellen. Elég pontosak voltak a labdái, habár a legtöbb 5 yardon belülre szállt, de még ez is pozitív jel volt az eddigiekhez képest. Aztán jött a tegnap éjjel, kezdőként léphetett pályára és valami katasztrofálisat nyújtott.

 

Hackenberg az egész első félidőben pályán volt a Lions ellen és mindössze 43 yardot és 2 first downt sikerült haladnia a támadósornak ez idő alatt. Hackenberg egy first downt szerzett önmaga, mikor 12 yardra iramodott meg, de mikor visszalépett passzolni, összesen 0 yardot hozott ki ezekből. Összesen 8 dropbackje volt, 2/6, 14 yard volt a passzstatisztikája, de beszedett emellé két sacket, ami pont 14 yarddal vitte őket hátra, ráadásul az egyiknél ki is ütötték a kezéből a labdát. Tehát 8 dropback, 0 yard, 1 fumble a mérlege. Ebből az egyik sikertelen “passz” kifejezetten komikusan mutat, amit a Facebook oldalunkra már ki is tettünk. Próbálta visszahúzni a labdát, de túl későb

De erről a dobásáról se feledkezzünk azért meg:

 

Hackenberg azt mondta a meccs után, hogy a Lions nagyon jól kielemezte a játékukat, ezért sikerült kordában tartaniuk. Matt Stafford mondjuk azt mondta, hogy alig videóztak bármit is a mérkőzés előtt és saját játékukkal voltak elfoglalva, ahogy az általában az előszezonban lenni szokott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!