Connect with us

Hír

Nem elég, hogy eltiltják a játékosaid, még fizess is utánuk!

Nem elég a Dallas Cowboysnak, hogy messze ők a legnagyobb eltiltás-gyár az NFL-ben, még fizetniük is kell az eltiltott játékosaik után a liga felé. Mivel már három játékosuk is eltiltást kapott idén, így a tavalyi évhez hasonlóan  be kell szolgáltatniuk a játékosok elmaradt fizetésének egy részét.

 

Három játékos után egy 25%-os kvótát határozott meg az NFL, tehát a csapatnak be kell fizetnie annak az összegnek a negyedét, amit a játékosok az eltiltásukkal elvesztenek a fizetésükből. Jelenleg Damontre Moore, Shaq Evans és David Irving elmaradt fizetéséből kell “adózniuk”, ami körülbelül $91 ezer lesz.

 

 

Azt viszont vegyük hozzá, hogy ha még egy játékost eltiltanak, akkor már 33%-ra ugrik az “adó” mértéke, és függőben van Nolan Carroll, Damien Wilson és Ezekiel Elliott ügye is, így könnyen lehet, hogy a maximálisan megszabott $500 ezres büntetést kéne fizetniük. Így volt ez egyébként tavaly is, amikor Rolando McClain, Randy Gregory és Demarcus Lawrence eltiltása miatt kaptak félmilliós büntetést.

 

A liga azért hozta létre ezt a szabályozást, hogy a csapatokat felelősségre lehessen vonni olyan játékosok leigazolásáért vagy megtartásáért, akik megszegik a liga szabályzatát. Valószínűleg nem ez az összeg fogja földhöz vágni Jerry Jonest, de ez az ára annak, hogy ilyen játékosoknak ad egy újabb esélyt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!