Connect with us

Hír

“Nem kéne piszkosul játszani, te csóró segg.”

Bryce Treggst, a Philadelphia Eagles elkapóját 25 ezer dollárra büntette az NFL még egy augusztus 10-i előszezon mérkőzésen történt szabálytalan ütés miatt. Az ütést követően a Packers cornerbackje, Damarius Randall agyrázkódást szenvedett. Jelen állás szerint az elkapó ezt a büntetést úgy tűnik még mindig nem tudta kifizetni.

 

 

Treggs ugyanis a következőt tweetelte, aki az előző szezonban 450 ezer dollárt keresett:

Tavaly a minimálbért kerestem meg a ligában, erre most 25 ezer dollárral büntetnek. El is kezdek szervezni egy gyűjtést a gofundme-n.

Nem sokat kellett várni arra, hogy a sértett Randallhoz is eljusson Triggs tweetje, amire a következőt reagálta a cornerback:

Te csóró segg, akkor nem kéne piszkosul játszani.

https://twitter.com/RandallTime/status/899724812322525185?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thescore.com%2Fnfl%2Fnews

Az elkapó elmondta a Philly.com weboldalnak, hogy egyébként számított arra, hogy a liga vizsgálni fogja az ütést.

A vállát akartam megütni, de a visszajátszásokon láttam, hogy ütés közben a sisakom tetejével eltaláltam az állát is. A jövőben sokkal pontosabban és alacsonyabban kell az ilyen ütéseket végrehajtanom és akkor nem lesz gond.

Treggs az első előszezon mérkőzésen remekül játszott, 7 elkapásból 91 yardot szerzett, azóta viszont lábsérüléssel szenved, így limitáltan tud csak az Eagles rendelkezésére állni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!