Connect with us

Hír

Spencer Ware is térdsérülést szenvedett!

Nem csak Julian Edelman lett a pénteki előszezon meccsek áldozata, ugyanis a Chiefs első számú futójának számító Spencer Ware-t is komolynak tűnő sérüléssel kellett elszállítani a pályáról. A Seattle Seahawks elleni mérkőzés után Andy Ried elmondta, hogy Ware térde valószínűleg csak kificamodott, de pontosabb információik ma lesznek, miután a játékoson MR vizsgálatot fognak végrehajtani. A sérülés komolyságáról sokat elárul, hogy többen is meniszkusz, illetve szalagproblémákra gyanakszanak, ami nem túl biztató előjel egyik fél számára sem.

 

 

Öröm az ürömben, hogy az elülső keresztszalagja (ACL) valószínűleg nem sérült komolyabban, tehát nem kell arra számítani, hogy az egész szezont ki fogja ülni a 25 éves futó, de az semmiképp sem jó hír, hogy a hátsó keresztszalag (PCL) és a belső oldalszalag (PCL) szinte biztosan roncsolódott. Az MRI után okosabbak leszünk, de a Kansasnek fel kell készülnie Ware pótlására, akit Charcandrick Westtel és az újonc, kiváló formát mutató Kareem Hunttal kell majd megoldaniuk. Érdekesség, hogy a Chiefs körüli futókérdés megoldását hosszútávon Huntban látják, hiszen még csak rookie, míg Ware esetleges kivágásával pénzt spórolhat meg a nem túl jó cap helyzettel álló csapat.

Ware kiesésével pedig a támadók snapszámai is némileg át fognak rendeződni, hiszen running back by committee-t fog alkalmazni a stáb, Tyreek Hill is fel-feltűnhet a backfielden és ne feledkezzünk meg a szintén villámgyors és robbanékony De’Anthony Thomasról sem, aki – csúnya szóval élve – nyertese lehet ennek a helyzetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!