Connect with us

Hír

Zack Martin lehet a legjobban fizetett guard

Általában a guardok ritkán kerülnek rivaldafénybe és a szerződéseik sem kavarnak akkora port, mint más poszton játszó játékosoké. Pedig náluk is vannak igazán rosszul fizetett játékosok, jól fizetett játékosok és van egy, aki a legjobban fizetett. A Dallas Cowboys most ez utóbbivá tenné Zack Martin.

 

 

Mondhatjuk, hogy nem a pénz számít annak megállapításánál ki legjobb a posztján, de azért mégiscsak valamiféle mérőszámként kezelhető és a játékosok is szeretik ha fizetésükben is tükröződik teljesítményük. Martin kétségtelenül a liga egyik, de talán a legjobb guardja. Ennek tükrében nem igazán meglepő, hogy már most megindultak a tárgyalások a két fél között. Erre szükség is van, ugyanis a Dallasnak jelenleg nincs pénze Martin kifizetésére és feltehetőleg szeretne minél gazdaságosabb ajánlatot kicsikarni. Stephen Jones, a Dallas ügyvezető alelnöke például semmiféle határidőt nem fogalmaz meg az üggyel kapcsolatban.

 

Egyelőre nincs semmiféle ütemterv ezzel kapcsolatban. Mi nyilvánvalóan megbecsüljük Martint és ennek tükrében dolgozunk az ügyön.

 

Ideje szerencsére van még a két félnek, ugyanis Martin szerződéséből még két év van, ugyanis a csapat lehívta a játékos opcióját 2018-ra. Amióta a ligába került 48 mérkőzésen lépett pályára és minden évében top3 futóvá segítette csapattársát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!