Connect with us

Hír

Egy harmadik körös újonc kezdhet Sherman túloldalán

Richard Sherman túloldalára Browner távozása óta nem igazán talál senkit a Seahawks. Voltak tehetséges jelentkezők és Jeremy Lane is ígéretes volt legtöbb mérkőzésén, de Brownerrel volt igazán félelmetes a cornerback sor. Idén még az is megtörténhet, hogy egy újonc kezdi az évet a másik CB poszton.

 

 

 

Jeremy Lane ugyanis kisebb sérüléssel bajlódik, így a szezon első felére nem lesz 100%-os állapotban, ez pedig azt jelenti, hogy a harmadik körben draftolt, Shaquill Griffin kerülhet jó helyzetbe. Az elmúlt edzések alkalmával ugyanis ő edzett az első csapattal és Lane állapotától függ, hogy a szezonnyitón ki lesz a kezdő. Lane mellett Deshawn Sheadre sem számíthat a Seattle, így sok választása nincs az edzőknek, de nincsenek kétségbeesve Griffin kezdetésétől. Pete Carroll például igen jó véleménnyel van az újonc játékosról.

 

Izgatott vagyok. Igazán jól teljesített eddig, csak jó dolgokat tudok mondani róla. Sokat tanul és nagyon komolyan veszi a feladatot. Megvan a képessége, hogy kezelni tudjon egy ilyen fontos helyzetet.

 

A mentális képességei mellett a fizikai képességei is tesztelve lesznek, ugyanis az irányítók minden bizonnyal őt veszik célba, a liga egyik legjobb cornerbackje helyett. Nem lennénk meglepve, ha az első pár mérkőzésen, amikor ő játszik, szinte csak az az oldal lenne dolgoztatva, ahol ő áll fel. Egy biztos, ha képességeiben nem is, hajviseletében már most hasonlít Shermanra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!