Connect with us

Hír

BREAKING: Luck nem játszik az első héten!

Hiába került le a PUP listáról, hiába volt egy-két bizakodó hang, most már hivatalos, hogy Andrew Luck nem játszik a Rams elleni első alapszakasz meccsen. A Colts kiváló irányítója ugyanis továbbra is sérült, így érdekes lesz látni, hogy a Patriotstól frissen megszerzett Jacoby Brissett pályára lép-e, ugyanis a hivatalos kezdőnek kikiáltott Scott Tolzien eddig pocsék.

 

 

Az 1/1-es Luck hiába zseniális játékos, az utóbbi két évben 10 meccset kellett kihagynia, és igazából már tavaly is sérülten játszott végig. Chuck Pagano alatt viszont forró a pad, így nem kizárt, hogy megint idő előtt kerül a pályára, ami hosszú távon akár a játékos karrierjét is tönkre teheti. Bár az azért pozitívum, hogy Luck hiányzását nem Pagano, hanem a csapat General Managere, Chris Ballard jelentette be: remélhetőleg meg tudja akadályozni, hogy a fiatal irányító félholtan lépjen megint pályára.

 

A Colts menetrendje egyébként nem nehéz, az első öt meccsén játszik a csapat a Rams-Browns-49ers hármassal, amit akár még Luck nélkül is hozhatnak, a 3-2 pedig nem lenne rossz kezdésnek (főleg, hogy a Cardinals-Seahawos duó ellen Luck-kal sem a Colts lenne az esélyes).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!