Connect with us

Hír

Lynn: Nem vagyunk ugyanaz a béna Chargers

A Chargers az első két meccsét úgy vesztette el, hogy az utolsó pillanatban kihagyott egy mezőnygólt. Az első héten 24-21-nél egyenlíthettek volna, de az utolsó másodpercben blokkolták Youghoe Koo mezőnygólját, majd a második fordulóban 17-10-es előnyt leadva, 19-17-nél rúghattak a győzelemért, de a koreai Koo kihagyta.

 

 

Jellemző volt a “chokerkedés” a Chargersre az utóbbi két évben, de idén remélhették, hogy új edzővel, új városban ez megváltozik majd, de egyelőre nem így alakult. Tavaly például 1-10 volt a mérlegük olyan meccseken, ahol legfeljebb egy labdabirtokolásnyi különbség volt a csapatok közt. Anhony Lynn viszont úgy gondolja, megváltoztak a dolgok.

 

Beszéltünk erről a csapatmegbeszélésen. Sokan mondják, hogy “same old Chargers”. Pedig nem azok vagyunk. Az első két meccsünk elvesztettük, de van még 14. Meglátjuk hogyan állunk majd a végén.

 

Természetesen 2 meccs után még semmi sem dőlt el, de a csoportban a Broncos, a Raiders és a Chiefs is 2-0-val kezdett és 1990 óta csupán a 0-2-vel kezdő csapatok 12%-a tudott bejutni a rájátszásba. Nem áll jól tehát a Chargers sikere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!