Connect with us

Hír

Marshall: “Nem köptem le senkit!”

Brandon Marshall, a New York Giants elkapója határozottan tagadja, hogy vasárnapi vereség alkalmával leköpött volna egy Philadelphia Eagles rajongót.

 

 

Egy névtelen Eagles drukker azt állította, hogy Marshall szemen köpte őt a bemelegítés alatt. A szurkoló és Marshall szócsatába keveredtek a mérkőzés előtt, majd az elkapó elsétált. Ezt követően azonban a szurkoló tovább zaklatta a Giants játékost, aki visszament a szurkolóhoz, jött a szócsata újabb köre. Ekkor köpte le állítólag az ismeretlen hazai drukkert.

Marshallt kedden megkérdezték az esetről, de természetesen – ahogy azt ilyenkor tenni kell – teljes mértékben elhatárolódott a történtektől és mindent tagadott.

Nem, egyáltalán nem igaz. Akárki is tesz ilyet, – legyen az szurkoló vagy játékos – azonnal eltiltást és pénzbüntetést érdemelne és azonnal ki kellene állnia nyilvánosan bocsánatot kérni tettéért. Nem igaz. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg kamera rögzítette az esetet, hogyha valóban megtörtént,így biztosan lenne legalább egy képi bizonyíték az esetről. Viszont mivel nem történt ilyen, nem is aggódok, hogy lenne. Ha leköptem volna a srácot mélységesen szégyellném magam és azt történt volna, amit az előbb mondtam. Lépjünk a következő kérdésre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!