Connect with us

Hír

Peterson visszatért! De jó ez bárkinek is?

Adrian Peterson visszatért a pályára és profi karrierje során először nem a Minnesota Vikings színeiben – hanem éppen ellenük a Saints tagjaként. Ráadásul kezdőként is futott fel a csapattal a gyepre és egyből két futással nyitott, de a meccs folyamán kiderült, hogy így, ebben a helyzetben semmi értelme a pályára küldésének.

 

Összesen hatszor futott a klasszis running back, ami a legkevesebb volt karrierjében és 18 yardig jutott, ami a harmadik legkevesebb profi pályafutása során. Ezt a 6 futókísérletet 9 snap alatt hozta össze, ami azért nagy probléma, mert teljesen kiszámíthatóvá válik tőle a Saints támadósora. Ráadásul mindegyik futása során under center indult a játék.

 

Aztán pedig itt volt az alábbi jelenet az oldalvonal mellett, ahol nagyon úgy tűnik, hogy Peterson kiakadt a főedző Sean Paytonra, hogy miért nem kap több labdát. Peterson a mérkőzés után nem akart az esetről nyilatkozni, aztán Twitteren azt írta végül, hogy csak annyit mondott, hogy futtatni kéne a labdát (I said we need to run the ball up their Donkey”). 

 

https://twitter.com/_MarcusD2_/status/907408230762078209

 

A Saints egyértelműen megvan AP nélkül, Ingram és Kamara is jól játszott a Vikings kiváló védelme ellen, legalábbis a teljes Saints támadósorhoz viszonyítva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!