Connect with us

Hír

Rivers nem pánikol az elúszott meccsek miatt

A Los Angeles Chargers a két kezdő meccsén is szoros vereséggel nyitott: a Denver és a Miami is utolsó másodperces mezőnygólok rontása miatt verte el őket. A liga legkeményebb divíziójában a 0-2-es kezdés sok fejfájást okozhat Anthony Lynn-nek, hiszen a három rivális mind 2-0-val zárta az első két hetet. Philip Rivers azonban nem aggódik, még az újons rúgó sikertelensége miatt sem.

Volt már pár ilyen évünk. Rosszul kezdtünk, aztán tizenegy meccset nyertünk zsinórban. Nincs ok az aggodalomra. A srácok odafigyelnek, persze, de mindenki optimista.

 

 

Rivers nyugodtan lehet optimista, hiszen ez a két meccs nem rajta ment el, a Miami ellen az utolsó drive során igazi Hall of Fame-teljesítményt nyújtott (4/5 49 yardra). Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy Rivers borzasztó modon teljesít clutch szituációkban. 1994 óta (tehát bő két évtizede) Rivers kísérelte meg a harmadik legtöbb clutch passzkísérletet a karrierje során (tehát a passzainak 3.81%-a a mérkőzések utolsó két percében született, amikor legfeljebb egy birtoklásnyi hátrányban volt). Ennek ellenére a passer ratingje csupán a 24.

[quote]Puszta érdekesség, hogy az elmúlt évtizedekben a leginkább clutch passzoló Tony Romo, Big Ben, és Eli Manning voltak.[/quote]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!