Connect with us

Hír

BREAKING: Kizer a padon, Hogan kezd a Brownsban

A Browns felavatja a 28. kezdő irányítóját is 1999 óta, hiszen Hue Jackson és stábja leülteti az újonc DeShone Kizert és a másodéves Kevin Hogant teszi be kezdeni a Houston Texans elleni találkozóra. Joe Thomasnak pedig Hogan lesz a 20. irányítója, akinek blokkolhat.

 

Arra a döntésre jutottam, hogy Kevin fog kezdeni a héten. Tetszett, amire Kevin képes volt a támadósorunkban, amikor pályára került és azért kezd vasárnap, mert úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb a csapatunknak jelenleg. Ez nem változtat azon, hogyan érzünk DeShone iránt a jövőt illetően. Nagyon keményen dolgozott és még mindig nagyon szép jövő áll előtte. Jelenleg viszont jobb neki és a fejlődésének, ha Kevin cseréje lesz.

 

 

 

Hogan jobban mutatott, mikor csereként beállt három meccsen is, de persze akkor már kvázi eldőltek a meccsek. Kivéve múlt héten a Jets ellen, amikor a félidőben bedobták a mély vízbe. Ekkor volt fent a legtöbbet és 14 pontot is feltett a táblára, a támadósor pedig kevésbé tűnt elveszettnek, mint Kizerrel.

 

Ez a döntés talán inkább annak tudható be, hogy Hue Jackson nyom egy újraindítást a Kizer-projekten és inkább kipróbálja, hogy milyen az, ha a padon fejlődik az irányító, mintsem ha egyből bedobják a cápák közé. Kizer nem mutatott jól, sokat dédelgette a labdát és a passzai sem voltak pontosak, habár nem segített, hogy nagyon sokat kért tőle főedzője és nem voltak meg a könnyű olvasások, könnyű passzok. No meg hogy elkapók sincsenek a csapatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!