Connect with us

Best of

Best of College Football – Week 12

A mérkőzések tekintve, nem volt most akkora felfordulás, mint az előző fordulókban, de ezúttal sem maradtunk emlékezetes jelenetek nélkül. Helikopterezés, targetingek, fake punt return touchdown, meg még sok minden! A tanulság pedig: Mayfield a Király!

A hét helikopterezése

Uh, szerencsétlen Jake Browning, ez nem eshetett valami jól neki.

A hét kiállítása #1

Andrew Van Ginkel döntött úgy, hogy a Michigan irányítóját, Brandon Peterst eggyé teszi a földdel. Nem bizonyult a legjobb döntésnek, mert a bírók csak egy kiállítással tudták honorálni.

A hét kiállítása #2

Jojo McIntosh nem sokat gondolkodott, hogy mekkorát üssön. Persze, hogy kiállították. Maxon szól a csontzene.

A hét elkapása/mázlija

Főszereplők: Josh Rosen és Jordan Lasley. A mellékszerepekben: Jack Jones és Bubba Bolden. Bolden nevét egyébként személy szerint eléggé irigylem.

A hét DeSean Jackson-díjas megmozdulása

Jeff Gladney annyira okos volt, amennyire nem lehet, interception visszahordása után a gólvonal előtt kiejtette a labdát, ami nagy szerencséjére pont bepattogott a célterületre. Az egyetlen mázlija, hogy ösztönből felszedte és nem lett touchback. Garry Patterson ezek után biztos ellátta egy-két tanáccsal.

A hét reakciója #1

Baker Mayfield kerül most rivaldafénybe, aki nem volt megelégedve mindennel a Kansas elleni meccsen. Elsőként azzal nem, hogy az ellenfél csapatkapitányai nem fogtak vele kezet…

A hét reakciója #2

…amit azzal honorált, hogy megmutatta nekik, mit lehet a szájukba venni, ha vége van a meccsnek. Amúgy a Kansas szépen letérdelt Mayfieldnek. Utólag persze elnézést kért a College Football királya.

A hét bénázása #1

Arkansas-Mississippi State meccs egy kis socceres jelenettel. Semmi extra, így is lehet haladni.

A hét bénázása #2

A Western Kentucky játékosai sajnos nem tudják, hogy sípszóig megy a játék. Balszerencséjükre a Middle Tennessee State-é pedig igen.

A hét trükkös játéka

Ha azt állítja valaki, hogy ez nem pornó, akkor hazudik. Tökéletesen hajtotta végre a reverse játékot a Wisconsin, esélye nem volt a Michigannek. A Wolverines egyébként komolyan gondolja ezt a playoff dolgot.

A hét szurkolói #1

A kitartást díjazni kell, aki pedig ilyen hóesésben is hajlandó meccset nézni, annak jár a tisztelet. Mi a fehérvári 4 fokban alig bírtuk az alap vegetációs funkcióinkat ellátni, hiába öltöztünk be eszkimónak.

A hét szurkolói #2

Nagy az öröm Miamiban, főleg, hogy megy a szekér a csapatnak, de azért sörből is megárt, ha sok.

A hét szurkolói #3

Na mi van, Kansas? No handshake, no party? Oklahoma 41-3 Kansas. Megérte emberkedni.

A hét edzője

Ő pedig nem más, mint David Shaw, aki hiperlaza egy tag. És még a boogie-t is érzi. Náluk a labda, vezetnek, 2:19 van vissza, mi baj lehet? Semmi, nyertek is a California ellen.

A hét mezőnygól kísérlete

Clayton Hatfield nem a legügyesebb kicker az országban, ugyanis nem sikerült berúgnia egy 20 yardos mezőnygólt. Ki gondolja úgy, hogy helye van a dicsőséges magyar gurulós foci színpadán?

p.s.: ne vegye senki magára.

A hét hasra fektetése

Calvin Ridley nagy király, majd jövőre meglátjátok a profik között is. Alább pedig olyan mozdulatot vett elő, amitől a szerencsétlen másodosztályú Mercer védője azonnal hasra is vágta magát. R.I.P.

A hét visszahordása

Nem akármilyenre sikerült, ugyanis a USC eladta, hogy a labdát a pálya jobb oldaláról (lent) akarják fogadni, míg a bal szélen (fent) üresen volt a visszahordó, aki az akciót egy 72 yardos TD-re váltotta be.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!