Connect with us

Érdekességek

Ezt jelenti Luck a Coltsnak

Luck IR-re kerülésével elég sok dolgot át kell értékelnie a sportújságíróknak, és a szurkolóknak is. Tudtuk mindig, hogy Irsay és Pagano simlis arcok, ha Luckról van szó (a korábbi nyilatkozataik most úgy tűnnek, mikor egy piramisjátékos magyarázkodik az ideges befektetőinek), de itt a teljes csapat irányát is máshogy kell értékelni. Ez a Colts sajnos így nem szólhat arról, hogy

építjük a csapatot, jön Luck, és nyerünk.

Luck alapköve a franchise-nak, és ha nem játszik, akkor nincs értelme pályára állni, hacsak nem a magas draftpickekért. Megmutatjuk, hogy mit tud a Colts Luckkal a kormány mögött, és nélküle.

 

Emlékezzünk, 2015 harmadik hetében szedte össze a sérülését.

 

Látványosan megomlik a csapat a magas szintű QB-játék nélkül, és Hasselbeck távozásával még ennyire sem tudják tartani magukat. Brissett és Tolzien nem kezdő kategória, és sajnos Hilton és Moncrief sem tudnak fellépni. Az elkapók tulajdonságai pedig adottak lennének: Hilton, a kicsi, gyors slot elkapó, Moncrief, a benga állat a szélen, Doyle pusztító TE-ként, Mack passzelkapó backként. (A Redskins is meg tudja oldani, hogy lényegében elkapók nélkül hozzák le a szezont.) Alább látható, hogy se Hilton, se Moncrief nem jut több lehetőséghez Luck híján (Out of Split).

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!