Connect with us

Coin Toss

FK! Coin Toss week10

Túl a szezon felén már egyre jobban kéne látnunk a dolgokat, de a sok sérülés és a nagy csapatok döcögős formája miatt ugyanolyan nehéz a tippelés, mint az első hetekben. Ennek ellenére találunk azért pár biztosnak tűnő fogadást, ami jó pénz esélyével kecsegtet a héten is.

 

 

A hét fogadása

 

New England Patriots -6.5 @ Denver Broncos

 

Múlt héten is kísértetiesen hasonló fogadást kínáltam a hét fogadásának és tükörsimán jött is az eredmény. Egy élvonalbeli gárda találkozik az Osweiler vezette, egyre reményvesztettebb és a magabiztosságát is lassan teljesen elvesztő Broncos csapatával. A különbség egyetlen dolog és ezzel kell igazán vigyáznunk. Most nem idegenbe utazik a Denver, hanem a Mile High hidegébe csalja a hazafiakat.

 

Ennek ellenére semmi sem szól a hazaiak mellett. A támadósorban már réges-rég nincsen semmi bizodalom, a Patriots defense pedig az elmúlt négy fordulóban nem engedett 17 pontnál többet a Broncosnál jobb támadósorok ellen sem. Osweilernek ugyan szép emlékei lehetnek Broncos mezben a Patriots ellen, de az még egy teljesen másik rendszer és egy teljesen másik történet volt. Úgy hosszabbításra mentette a meccset, de most egészen biztos vagyok benne, hogy megközelíteni sem tudja azt a pontmennyiséget, mint akkor.

 

A labda másik oldalán pedig egy lefele ívelő Broncos defense találkozik a ligát még 40 évesen is térdre kényszerítő Brady vezette támadósorral. Tom Brady az összes fontos irányítómutatóban top5 vagy közeli eredményt tud felmutatni, múlt héten pedig láttuk, hogy a No Fly Zone nincs élete formájában. Különösen nagy szerepe lehet a 20 yardnál hosszabb labdáknak, ugyanis Brady vezeti a ligát próbálkozásokban és közel a legpontosabb is, a denveri secondary pedig különösen a hosszú passzokkal fogható.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: New England Patriots -6.5, eredő odds: 1.86[/quote]

 

 

Denver Broncos szerzett pontok under 20.5

 

Feljebb már kifejtettem mennyire esélytelen az Osweiler vezette offense és mennyire jó a Patriots defense az utóbbi időben, ha az engedett pontokat tekintjük. Bradyék a sok hosszú, fárasztó drive-val amúgy is lent tartják őket a pályáról, de amikor fent lesznek, akkor sem hiszem, hogy sok köszönet lesz benne.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Denver Broncos szerzett pontok under 20.5, eredő odds: 1.78[/quote]

 

Érdemes megfontolni

 

Miami Dolphins @ Carolina Panthers -6.5

 

A Panthers még koránt sem olyan határozott, mint a Super Bowl run évében, de a defense kezd hasonlítani ahhoz az egységhez, aki leigázta a ligát. A Dolphins a Raiders gyengécske védelme ellen is alig tudott haladni és amúgy sem sokat nézek ki egy Cutler vezette offense-ből. Főleg, hogy immár cserefutók segítik a munkáját. A Panthers támadósor pedig egyre jobban kezd áttérni arra filozófiára, hogy a gyors playmakerek kezébe juttassák a labdát. Curtis Samuel, McCaffrey de akár Newton is életveszélyes fegyver a megindulásaival, a Dolphins linebacker sor pedig nagyon sebezhető ilyen szempontból.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Carolina Panthers -6.5, eredő odds: 1.67[/quote]

 

Miami Dolphins szerzett pontok under 20.5

 

Hasonlóan gondolkodok, mint a Broncos esetében. Ez a támadósor még a szenvedő védelmek ellen is éppen ki tud csavarni magából 20-25 pontot. A Panthers ligaelit védelme ellen nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy 10 pont alatt maradnak.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Miami Dolphins szerzett pontok under 20.5, eredő odds: 1.67[/quote]

 

New Orleans Saints @ Buffalo Bills

 

Drew Brees passzolt yardok 295.5

 

Egy igazi kiszámíthatatlan mérkőzés, ezért itt győztesre nem is tippelnék, de Brees ellen igen. Nem azért, mert ne lenne jó formában a veterán irányító, sokkal inkább azért, mert végre megkapja azt a támogatást a futóitól, amit már régóta megérdemelt. Így viszont nincs szükség arra, hogy végigpasszoltassák vele a mérkőzést és a Bills ellen ez nem is ajánlott. A Bills passzvédekezése az egyik legjobb a ligában és a cornerek emberfeletti teljesítményt nyújtanak. Halkan teszem hozzá, hogy Brees amúgy is csak két meccsén ment idén 300 passzolt yard felé.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Drew Brees passzolt yardok under 295.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

 

Houston Texans @ Los Angeles Rams -9.5

 

A forduló legjobb mérkőzése lehetett volna, de az élet tönkretette ezt számunkra. Watson kiesésével a Texans támadójáték visszasüllyedt abba a posványba, ahol már évek óta tartózkodik. A védők pedig szintén a sok sérülésnek köszönhetően nem bírják tartani a tempót az ellenfelekkel. Jól mutatja a csapat erejét, hogy múlt héten a Colts verte meg őket. A Rams ellenben hihetetlen mit produkál. Vezetik a ligát szerzett pontokban és egyelőre a legkonzisztensebb támadósor az övék. Egyelőre nem akarom elhinni, hogy komoly rájátszás tényezők lehetnek, de a héten mindenképp hatalmas favoritok.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Los Angeles Rams -9.5, eredő odds: 1.68[/quote]

 

 

Lamar Miller futott yardok 66.5

 

Ahogy említettem, nem sok esélye van a Houstonnak a meccsen, de ha valahol fogható a Rams, akkor az a futójáték. Meg hát én se szívesen adnám Savage kezébe a labdát. Megpróbálnám, különösen a mérkőzés elején annyit futtatni Millert, amennyit csak lehet, aztán meglátjuk meccsben marad-e a csapat. A 70 yard abszolút nem tűnik elérhetetlennek, csak vigyázni kell ne legyen túl hamar túl nagy a különbség.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Lamar Miller futott yardok over 66.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Cleveland Browns @ Detroit Lions -9.5

 

A Lions a Packers elleni egyik kötelező mérkőzését magabiztosan hozta, ezt pedig még annál is kötelezőbb jellegű. Azt tudjuk róluk, hogy a defense megteszi a magáét, de a Browns ellen a támadósortól sem kell félnünk. Az egyetlen dolog, amire figyelniük kell, hogy ne törjék össze Staffordot azelőtt, hogy eldöntenék a mérkőzést.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Detroit Lions -9.5, eredő odds: 1.67[/quote]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!