Connect with us

Hír

Dwight Freeney kivágva

Négy mérkőzést követően kivágta veterán passzsiettetőjét a Seattle Seahawks. Dwight Freeney a folyamatos sérülésekkel küszködő seattle-i pass rusht volt hivatott betölteni, de mindössze egy hónapig tartott a kaland.

 

 

Freeney már a visszavonulás határán volt, amikor a Seahawks szerződést kínált a korábbi Super Bowl győztes játékosnak. Bár csak szituációs játékosnak számított a védelemben, így is 3 sacket szerzett, ami a csapaton belül a harmadik legtöbb volt. Ő volt az aktív védők közül a második a sacklistán, a 125,5 sackje karrierje során pedig összességében a 17. legtöbb. A vélhetően jövőbeli Hall of Famer pályafutása ezzel lehet véget is ért ezzel a roster move-val. Csapattársa, Frank Clark csak elismerő szavakkal tudta illetni a hozzáállását.

 

A felkészülése és profizmusa példaértékű. Ha délután kettőkor kezdődik az edzésünk, ő már fél 1-kor ott van a komplexumban, és készül az edzésre. Hogy ez most az életkora miatt van, vagy mert 16 éve profi, nem tudom, de egészen elképesztő volt ezt látni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!