Connect with us

Hír

Josh Gordon: Minden meccs előtt ittam vagy füveztem

Josh Gordon hosszú kálvária után végre visszatérhet a ligába, Roger Googell ugyanis a rengeteg rehab után most újra engedélyezte, hogy decemberben visszatérjen a kiváló, ámde problémás elkapó a pályára. A GQ magazin csinált Gordonnal egy interjút, amiben az elkapó többek közt elmondja, hogy karrierjének összes meccsén valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt.

 

Minden meccs előtt volt egy kis rituálém. Voltak ilyen előre bekészített feleseim. Imádtam a Grand Marinert, elég sokat tudtam inni belőle. De ha nem azt, akkor whiskey-t vagy valamit. És megittam egy fél pohárral, vagy pár felest, hogy kicsit bemelegítsem a szervezetem. Ezt csináltam minden meccs előtt.

 

 

Általában a csapat hoteljéből haza lehetett menni a meccs előtt összeszedni, ami kell. Úgyhogy én kora reggel hazamentem, megreggeliztem, elvégeztem a kis rituálémat – bármi is volt, fű, alkohol -, aztán elmentem a meccsre. Aztán a meccs után természetesen mentem bulizni. Akár nyertünk, akár vesztettünk. Minden meccs után.

 

 

Gordon most úgy tűnik, rendbe rakta az életét és a legutóbbi rehabot már nem a PR miatt, vagy valaki más miatt csinálta, hanem saját maga miatt. Rendbe kellett tennie az életét. Most december elején visszatérhet a futballpályára, a Browns utolsó 5 meccsére.

 

Gordon a liga egyik legjobb játékosa volt “fénykorában”. Érdekes kérdés, hogy milyen formában tud visszatérni és hogy a kis “rituáléja” nélkül milyen teljesítményre lesz képes. A két egymást követő 200 elkapott yardos meccsén szinte lehetetlen lesz mondjuk fölülmúlnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!