Connect with us

Hír

Lynch: Garoppolóban minden megvan, ami egy sikeres irányítóhoz kell

Öröm és boldogság van San Franciscóban, megtalálták a franchise irányítóját, akivel már idén elkezdhetik a közös munkát a sikeresebb 2018-as év reményében. Természetesen John Lynch general manager is örül a történteknek.

 

 

Nagyszerű érzés volt őt megszerezni, hiszen amióta Kyle és én aláírtunk, folyamatosan kerestük a lehetőséget a közös munkához, és végre összejött! Noha csak kevés lehetősége volt megmutatnia magát a legmagasabb szinten, szembetűnő volt a tehetsége és a karizmája, ami szerintem elengedhetetlen egy sikeres irányítóban. Lehetősége volt egy jövőbeli Hall of Famer irányítótól tanulnia egy elképesztően jó franchise-ban dolgoznia, amik plusz adalékot adnak a játékához. Alig várom a sikereket amiket együtt érhetünk majd el.

– mondta Lynch.

 

Garoppolót már a 2014-es drafton kinézte magának Kyle Shanahan, aki akkor még a Cleveland Browns támadókoordinátora volt, és rágta a kefét a fiatal irányító draftolásáért, de helyette Johnny Manzielt kapta a kezei közé. Most azonban egy 2018-as második körös pickért megszerezték, így elkezdődhet a várva várt közös munka. Ám mindenek előtt azt tartják a legfontosabbnak, hogy ha már ennyit vártak a megszerzésével, akkor magukhoz is láncolnák: a fiatal irányító szerződése ugyanis a szezon végeztével lejár, de jelenleg a világ összes pénze a 49ers rendelkezésére áll, szóval a hosszabbítás lesz a legkisebb gond.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!