Connect with us

Hír

Ramsey akart egy második menetet is Greennel

A Jaguars egy kevésbé eseménydús mérkőzésen kerekedett felül a Bengals csapatán, de a két fél összecsapása mégis érdekes marad sokak számára. A második negyedben ugyanis A.J. Green MMA harcos módjára dobta el az ellenfél cornerét, Jalen Ramsey-t, majd kezdte el a földön is püfölni, amíg szét nem választották őket.

 

 

Ez már eleve keveset látott akció egy NFL mérkőzésen, de úgy tűnik Ramsey számára nem volt elég. A jelenet után természetesen mindkettőjüket kiállították és az öltözőbe küldték, de amíg Green valóban bement az öltözőbe, Ramsey is követni akarta a wide receivert az ellenfél szobájába.

 

Michael DiRocco, az ESPN írója szerint Ramsey még hosszú percekig a Bengals öltözőjénél ólálkodott és káromkodásokat ordibált Green feltételezett helye felé, egészen addig a biztonságiak el nem küldték. A történet egyébként olyan szempontból érdekes, hogy bár a szépségdíjas dobást Green követte el, mégsem ő hibáztatható jobban a szituációban. Ramsey ugyanis végig hergelte az elkapót és egy lökéssel meg is kezdte a harcot.

 

Nehéz nem a szorgalmas, makulátlan Green mellé állni, akinek hosszú pályafutása alatt egyetlen balhéja sem volt, mint a nagyszájú, már tavaly is kiállítást kiharcoló, másodéves corner pártját fogni. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy Green nem vétkes ebben az esetben, de érdemes átgondolni, hogy ki milyen további büntetést érdemel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!