Connect with us

Hír

Változásokat eszközöl a Cowboys

A Dallas Cowboys jelenleg annyira kiábrándítóan rossz játékot mutat, hogy kénytelenek kisebb-nagyobb változtatásokat kell eszközölnie a vezetőségnek. A problémákat nem fogják tudni könnyen kezelni, hiszen komolyabb gondok vannak a csapatnál, minthogy ki legyen a kezdő corenerback. Mindenesetre, Anthony Brown az üde rookie szezonja után, idén annyira fogalmatlanul játszik, hogy a liga legrosszabbjai között van. Jutalma pedig az lett, hogy helyén inkább az amúgy korrektül helytálló Jourdan Lewis és az ex-Panther Bene Benwikere fog inkább szerepelni. A második körös Chidobe Awuzie is nyertese lehet a helyzetnek, ugyanakkor őt valószínűleg a secondary több pozíciójában is láthatjuk majd.

A változások nem csak a cserélgetésekben merülnek ki, a Cowboys elköszönt a 2015-ben sikeresen dolgozó futójától, Darren McFaddentől, akit idén teljes mértékben jegeltek. Ennek okait leginkább abban lelhetjük, hogy a csapat zone blocking scheme-et alkalmaz a futásoknál, DMC-nek ez viszont nem igazán fekszik, csak miatta pedig nem akartak átállni man blockingra. Ezért került inkább Morris és Smith a kezdő közelébe.

De nem csak DMC repült, Mike Nugenttől is elköszöntek Texasban, hiszen Bailey kezd teljesen egészségesnek tűnni, két rúgót pedig teljesen felesleges az amúgy is lyukas rosteren tartani. A távozók helyére először az egykoron elsőkörös defensive lineman, Datone Jones jött, aki talán nagyobb hatékonysággal fog majd tudni dolgozni a futás ellen, mint a Cowboys mostani falemberei. A futásnál maradva, a másik felszabadult helyet Trey Williams, a gyakorlócsapatból felhozott running back fogja betölteni.

Az edzői stáb tehát igyekszik menteni a menthetőt, már amennyi maradt. Túlzottan sok nem, viszont Garrett, Linehan és Marinelli is egyre inkább bizonytalan helyzetben van, nekik bizonyítaniuk kell, hogy helyük van a csapat élén. Ha viszont ez nem sikerül, akkor komoly tisztogatásoknak nézhetnek elébe Dallasban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!