Connect with us

Hír

Watson már az egyetemen is harcos volt

A Houston Texans irányítója, Deshaun Watson egy kontakt nélküli edzés során térdszalag szakadást szenvedett, ami számára nem egy ismeretlen sérülés. Ugyanis már három évvel ezelőtt is átesett az ezzel járó hosszú felépüléssel és roppant fájdalmas rehabbal járó procedúrán.

Még a Clemsonnál szenvedett el egy ilyen sérülést, de itt nem ez az igazán érdekes, hanem az, hogy így is játszott! Az éppen aktuális ellenfél a South Carolina együttese volt és hát egy ilyen sérüléssel nem igazán lehet játszani…főleg úgy nem, hogy a mobilitását nem tudta kihasználni ilyen térddel. Nos, Watson még így is győzelemre vezette a csapatot.

Természetesen most szó sem lehet ilyesmiről, de jól mutatja ez a fiatal játékosban égő tűzet és győzni akarást. Most viszont megint elszenvedett egy ilyen sérülést. Amennyire egy ilyen esemény „szerencsés” lehet, annyira az, hiszen most a másik térde sérült. Ezt csak azért fontos kihangsúlyozni, mert egy halmazati sérülés nagyon komoly kérdőjel lenne Watson hosszú távú karrierjét illetően. Mindazáltal mint ahogy akkor is, most is fel fog ebből épülni és újra elkápráztat játékával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!