Connect with us

Hír

“5 gyűrűm lenne, ha Garoppolo irányított volna a Bucsban”

John Lynch nem egyszer jelezte már a sajtón keresztül, hogy a legjobb dolog, ami a franchise-ával történhetett, az Jimmy Garoppolo megszerzése volt. Most odáig is elment, hogy sokkal sikeresebb játékos lehetett volna, ha egy Garoppolóhoz hasonló irányító állt volna a Bucs rendelkezésére.

 

 

Lynch legszebb éveit Floridában töltötte, hiszen 1993 és 2003 között játszott a Tampa Bay Buccaneers csapatában, és egy gyűrűt is nyert a Jon Gruden mester vezette csapattal. Abban a Bucsban Brad Johnson volt az irányító, előtte az első körös Trent Difler számított a franchise arcának. Lynch azonban sokkal jobb játékosnak gondolja náluk Garoppolót, akivel sikeresebb lehetett volna.

 

Ember, ha egy Jimmy Garoppolo irányított volna a Bucsban, már öt gyűrűm lenne. Hozzá hasonlóval én nem találkoztam Tampában a 11 szezonom alatt. Vannak olyan dolgok, amikre nincsenek fokmérők, mégis számomra nagyon fontosak egy irányító megítélésében: az, hogy mennyire tudja feljavítani a csapat játékát egymaga. Jimmy megmutatta, hogy benne mennyire jelen van ez a faktor, hiszen első kezdőként játszott meccsén győzött, és mindenki teljesítményére hatással volt.

 

Garoppolóban tényleg megvan ez, hiszen három meccse volt az NFL-ben kezdőként, és mindhármat megnyerte, kettőt még a New England Patriots színeiben. Természetesen ebből messzemenő következtetést még nem érdemes levonni, de eddig úgy néz ki, hogy örök szerelem alakult ki Lynchben Garoppolo iránt, ami nem feltétlen rossz. Sok munka áll még előttük, de a jövő egyre biztatóbb San Franciscóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!