Connect with us

Hír

Dorsey: Tetszett nekem Kizer prospectként

John Dorsey nem tétlenkedik, hiszen bár nemrég kapta meg a GM széket Clevelandben, máris munkába látott. Kezdésként kirakta a sokszor elégedetlenekdő, és érthetetlenül túlfizetett Kenny Britt szűrét, de most egy komolyabb téma foglalkoztatja: az irányítókérdés.

 

 

Dorsey egyik utolsó megmozdulása a Kansas City Chiefs general managereként Patrik Mahomes kiválasztása volt egy felcserélést követően, ami pont ellentétes azzal, amit a Browns csinált az elmúlt években, ha irányítóról volt szó. Noha a Texas Tech újoncára esett a választása, természetsen más játékos is fel volt írva a boardjára, köztük DeShone Kizer is. Dorsey egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a draft előtt elég sokat beszélt Kizerrel, és nem volt rossz benyomása a játékosról, sőt. Éppen ezért úgy tervezi, hogy a közeljövőben egyeztet majd Hue Jacksonnal az esedékes QB kérdéskörről, hogy érdemes-e új játékost hozni, vagy megbíznak Kizerben.

 

Ez azért fontos, mert Sashi Brown és Hue Jackson között sosem volt közös nevező az irányítót illetően, és Jimmy Haslam tulajdonos reméli, hogy ezúttal sikerül majd együttműködnie a GM-nek és HC-nak egyaránt. Haslam azt is elmondta, hogy Dorsey első számú feladata az irányító kilétének megoldása lesz, amire elég sok opciója lehet. Egyrészt a már meglévő DeShone Kizer felépítése, a megannyi draftpickből egy irányító kiválasztása, egy szabadügynök irányító elhozatala, vagy akár egy csere is, ha már két potenciális top 10-es pick birtokosai lehetnek.

 

Hiába a GM csere, még mindig a Browns lehet az egyik leigzgalmasabb csapat a free agency és a draft előtt is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!