Connect with us

Hír

Egyből intézkedik az új GM, kivágta Kenny Brittet

Nem teketóriázott sokáig, meghozta első, keretet befolyásoló döntését a Browns új general managere, John Dorsey. Az első intézkedése pedig Sashi Brown egyik legrosszabb döntésének kijavítása volt: kivágta a veterán elkapó Kenny Brittet.

 

Britt tavasszal érkezett a Brownshoz, kvázi Terrelle Pryor helyére a Ramsből. Négy éves, $32,5 milliós szerződést írt alá, amiből $10,5 millió volt garantált. Igazából már az aláíráskor fogtuk a fejünket, hogy ezt mégis miért, hiszen életében igazából egy jó szezonja volt, épp a 2016-os, amikor a Ramsben 68 elkapással, 1002 yarddal és 5 TD-vel zárt. A Brownsnál kilenc meccsen 18 elkapást, 233 yardot és 2 TD-t tudott felmutatni.

 

 

Ez azt jelenti tehát, hogy Britt minden egyes Browns-mezben bemutatott elkapásáért 583.333 dollárt keresett. Ő volt a Browns történetének egyik legrosszabb szabadügyök-igazolása, habár nagy a verseny Dwayne Bowe-val, aki 2015-ben $9 milliót keresett 5 elkapásért és 53 yardért hét meccsen. Britt egy remek példája lehet a Sashi Brown és Hue Jackson közötti ellentétnek és kommunikáció-hiánynak, hiszen feltehetőleg a főedző nem akarta őt a csapatnál látni – ezért is nem játszatta -, a general manager viszont jó ötletnek tartotta a leigazolását.

 

Brittnek egyébként nem volt egyszerű karrierje, ugyanis a következő irányítók dobáltak neki: Kerry Collins, Vince Young, Matt Hasselbeck, Jake Locker, Ryan Fitzpatrick, Austin Davis, Shaun Hill, Nick Foles, Case Keenum, DeShone Kizer.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!