Connect with us

Hír

Arians sem tudja, hogy AP játszhat-e még idén

Az idei szezon közel sem úgy alakult az Arizona Cardinals számára, ahogy azt szerették volna. A 2015-ös kiemelkedő idényt egy ’16-os megzuhanás követte, amiből idén sem tudtak rendesen kilábalni, megmaradtak középszerűeknek. Ehhez persze az is nagyban hozzájárult, hogy David Johnson a szezon elején súlyos sérülést szenvedett, majd IR-en kötött ki, valamint a pótlásaként hozott Adrian Peterson sem tudott egészséges maradni.

Olyannyira meggyűlt a baja a sérülésekkel a veterán, egykoron foghatatlan backnek, hogy az utóbbi két meccset kénytelen volt kihagyni nyaksérülés miatt, amiből még most sem tudott teljesen felépülni. Ehhez fűzte azt hozzá Bruce Arians, hogy még neki sincs semmi fogalma, hogy AP egyáltalán idén visszatérhet-e a focipályára. Egy nyaksérülést nem szabad félvállról venni, ez Peterson esetében sincs másképp, ezért elképzelhető, hogy az orvosi stáb a 2017-es szezon hátralévő részére jegelteti a futót.

Ha valóban nem tudott felépülni a sérülésből, akkor viszont nem csak az idei szezonja forog veszélyben, hanem az egész karrierje, hiszen már az idei év sem úgy indult, ahogy azt ő remélte, egy újabb sérüléssel pedig nehéz elképzelni, hogy jövőre bárki is magához akarná édesgetni. Ugyanakkor, az Arizonában eltöltött csonka szezonja nem sikerült olyan tragikusra, mint az év eleji, New Orleans-i kirándulás, mégsem volt olyan robbanékony és stabil, mint korábban. Ez a hanyatló tendencia pedig végleg bezárhatja a kaput közte és a profi foci között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!