Connect with us

Hír

Bouye: Szükségünk volt erre a vereségre

A hétvége egyik legnagyobb meglepetése, a Jaguars veresége volt a San Francisco 49ers csapatától. A Jaguárok ezzel a mérkőzéssel elbukták a playoff bye lehetőségét, ráadásul egy sokkal gyengébbnek prognosztizált csapattól kaptak ki. Nagy tragédia nem történt, a csapat kiváló formában lévő cornere, A.J. Bouye szerint pedig nem is akkora gond a vereség.

 

 

Bouye, társával a másodéves Ramsey-vel kiegészülve a liga legjobb CB duóját alkotja, véleménye szerint pedig jól jött a vereség a csapatnak.

 

Utálom ezt kimondani, de szükségünk volt erre a vereségre. Sok embert kicsit felrázott. Ráeszméltünk, hogy még nem aludhatunk be, most jön a Titans, aztán belekezdünk a playoffba.

 

Bouye szavai teljes mértékben hihetőek és igazságszagúak is. Néha egy csapatnak jól jön egy pofon, főleg olyankor, amikor annyira nem számít. Jobb volt most belefutniuk egy ilyenbe, mintha a rájátszás első mérkőzésén lazsálnának. Főleg, hogy most van még egy mérkőzés is addig, márpedig ott a csoportrivális sorsáról is ők dönthetnek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!