Connect with us

Hír

Gettleman Manninggel tervez, de akadnak még más tendők is

Tegnap este meglett az első lépés a Giants újjászületéséhez, és kinevezték general managernek Dave Gettlemant. A 66 éves szakember ma mutatkozott be a sajtó előtt, és első dolga volt megerősíteni azt, hogy Eli Manninggel tervezi a csapat jövőjét.

 

 

Eli nagyon sok meccset nyert már a Giantsnek, egy igazi küzdő, egyben nagyon intelligens játékos is. Mindenképp le fogok vele ülni és beszélgetni a jövőről, mert én vele tervezek dolgozni. De előtte meg akarok győződni arról, hogy amit az Eagles ellen láttam tőle, az egy fenntartható teljesítmény – márpedig én bízom benne, hogy az nem egy egyszeri csoda volt.

– mondta Gettleman.

 

Később kiegészítette mondandóját, és áttért a további feladataira is. Kiemelte, hogy a támadófalat azonnal helyre kell állítani, valamint hogy az edzői stábbal semmi gond nincs, így head coachnak is olyat szeretne választani, aki együtt tud velük dolgozni. A legérdekesebb azonban az volt, amikor a “seggberúgásra” tért ki mint fő feladata, és érzésem szerint nem véletlenül őt választották ki general managernek.

 

Nekem nem olyan játékosok kellenek, akik nyerni akarnak. Nekem olyan játékosk kellenek, akik utálnak veszteni!

 

A Giants ugyanis a mérlege ellenére nem rossz csapat, ezt a tavalyi rájátszásból leszűrhettük, pusztán az öltözőbe nem illő dolgokat kell kivenni ahhoz, hogy visszataláljanak erre az útra. Éppen ezért nem túlzás a cselekvés megnevezésére a szó amit használt, hiszen több “díva” is van a csapatban, akit a szebb jövő érdekében jobb esetben megnevelni, rosszabb esetben elengedni kell. Gondoljunk csak arra, hogy Janoris Jenkins, Dominique Rodgers-Cromartie vagy Eli Apple is kapott már eltiltást, de Odell Beckham Jr. sem épp a sportág ülő Buddhája. Erre pedig nincs jobb jelölt, mint a keménykezűségéről elhíresült Gettleman, aki képes az érzelmeket a racionalitás és a csapat érdekei mögé helyezni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!