Connect with us

Hír

Gordon ismét szabadnak érzi magát

Josh Gordon nagyjából három év után először lépett pályára ismét NFL mérkőzésen vasárnap Los Angelesben, a Browns pedig rögtön bedobta őt a mélyvízbe.

 

 

Gordon felé 11 alkalommal ment a labda, ezekből négy elkapás lett, ami 85 yardra volt elegendő. Hogy az elkapó visszatérése nem lett nagyobb horderejű, arról DeShone Kizer tehet, aki szörnyen pontatlan volt egész mérkőzésen.

Az nyilvánvaló, hogy az elkapó tényleg nagyszerű formának örvend és nem csak alaptalan fogadkozás volt a mérkőzés előtti nyilatkozata.

Szabadnak érzem magam, végre ismét a pályán lehetek. Nekem itt kell bizonyítanom. Az emberek tudják, hogy mennyire elkötelezett vagyok és hogy mire vagyok képes, ez pedig nagyszerű érzés.

Gordon elmondta, hogy a negyedik negyedre már kissé elfáradt, de a hátralevő négy mérkőzés pont elég lehet ahhoz, hogy felvegye a ritmust és az intenzívebb terheléshez is hozzászokjon. Ez lehet nem lesz elég ahhoz, hogy a Browns megszerezze idei első győzelmét, de hogy egy ilyen tehetséges játékos van ismét a keretben, semmiképp sem ront az esélyeiken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!