Connect with us

Hír

Most Osweiler, jövő héten Lynch kezd a Broncosban

Kicsit már unjuk, hogy mindig másik irányító kezd a Broncosban, most konkrétan három héten belül három különböző fog kifutni a pályára kezdőként. Múlt héten Trevor Siemian volt a szerencsés, ma Brock Osweiler, jövő héten pedig Paxton Lynch fogja kivezetni a vadlovakat a gyepre.

 

 

Alapesetben Lynch kezdene ma is, azonban nem épült fel teljesen bokasérüléséből, így a múlt héten kiváló játékkal előrukkoló Osweiler játszik a Redskins ellen. Nem épp ideális helyzet ez a Broncosnak, habár ez elmondható az egész szezonra. Igazából Lynchet szeretnék még kipróbálni és megnézni a Chiefs ellen, hogy mit tud, még mielőtt irányítót draftolnak a top10-ben a 2018-as játékosbörzén, és/ vagy hoznak egy szabadügynököt.

 

Osweiler szabadügynök lesz év végén, így ő megpróbálhatja még eladni magát valahová – feltehetőleg cserének. Siemian szerződése még egy évig él, de a játékát látva meglepő lenne, ha ő lenne a kezdő – olcsó backupnak viszont tökéletes. Lynch igazából semmit sem mutatott első körös tehetségéből, három meccsen kezdett, 73,3-as passer ratinget tud felmutatni és ugyan a Broncos szeretné még egyszer kipróbálni, feltehetőleg nem tudja őket meggyőzni, hogy ő lesz a jövő kezdő QB-ja Denverben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!