Connect with us

Hír

Trubisky: Nem érint érzelmileg a Browns meccs

Mitchell Trubisky az idei draft 2. választási jogával került a Chicago Bears csapatához, de könnyen kimehetett volna korábban. Egy ideig ugyanis valós lehetőség volt, hogy a Browns elviszi őt 1/1-re. Ez a forgatókönyv az irányító számára azért is lehetett volna érdekes, mert Ohio államban született, és Cleveland közelében nőtt fel. Így ha a Browns esetleg kivitte volna őt, akkor ténylegesen otthon játszhatott volna.

Végül nem így történt, de Trubisky egyáltalán nem neheztel a Brownsra, és emiatt az előtte álló meccset sem fogja érzelmi szinten kezelni.

 Én egy érzelmileg stabil játékos vagyok, nincsenek nagy kilengéseim. Ez csak egy újabb lehetőség számomra és a csapat számára, hogy kimenjünk, tegyük, amit tennünk kell, és megpróbáljunk nyerni. Nincs plusz nyomás emiatt rajtam, nem fogom ezt az egészet érzelmi szinten kezelni. Én csak ki szeretnék menni a pályára, hogy elvégezzem a dolgomat, és élvezzem a játékot.

Trubisky ezzel a nyilatkozatával egyértelművé tette, hogy számára nem jelent semmit az, hogy nem a szülővárosának csapatában, hanem az ellen kell pályára lépnie. Lehetséges, hogy egyébként egyáltalán nem is bánja, hogy végül nem a Browns vitte ki. Bár Cleveland közelében született, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy gyerekkorában a Brownsnak szurkolt volna, és az lett volna a nagy álma, hogy náluk játszhasson. Már csak azért sem, mert mikor Trubisky gyerek volt, akkor egy ideig (1996-99 között) nem is volt csapata a városnak, és amikor végre újra lett, akkor sem a győzelmekről lettek híresek. Könnyen elképzelhető, hogy ebben a környezetben nem alakult ki olyan nagy rajongás a csapat iránt.

Akárhogy is, Trubisky egészen biztosan úgy fogja kezelni ezt a meccset, mint minden másikat, tekintet nélkül arra, hogy mit jelentett számára az ellenfél csapata gyerekkorában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!