Connect with us

Hír

Harbaugh: Akik leírtak minket, már láthatják, hogy nagyot hibáztak

Amikor a szezon előtt sérülés miatt vesztetettek el játékosokat, sok ember leírta őket, hogy nincs esélyük semmire ebben az idényben. Szezon elején a Ravens az elvártak alatt teljesített és ezért felerősödtek azok a hangok, amelyek leírták a csapatot, azóta sok dolog megváltozott, hiszen most már a baltimore-i csapat a rájátszásért harcol.

Utolsó öt meccsükből négyet megnyertek és most már nagyjából saját kezükben van a sorsuk, ezeken a mérkőzéseken átlagban 31 pontot szereztek. John Harbaugh beszélt a változásokról:

Értékelem a csapatban a rugalmasságot, a mentális erősséget, a koncentrációt és azt, hogy jól oldják meg a feladatokat. A kevésbé fontos dolgokat el kell engedni és jól kell állni a nehéz dolgokhoz, ezzel ki lehet küszöbölni a különböző sérülések okozta problémákat. Minden csapat foglalkozik ezzel egy kicsit, de mi ezt már elkezdtük korábban, a szezon közepén. A srácok jól kezelhetők és jól állnak a küzdelmekhez. A kétkedőknek meg üzenem, hogy lebecsültek minket.

A tiebreaker miatt jelenleg a Bills a Ravens előtt van a palyoff harcban. Azonban ha a Ravens ma megveri a Coltsot, akkor a Buffalo elé kerül és a közös meccseken mutatott mérleg alapján már a Ravensé az előny, bármit is játszik a Bills.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!